ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به علاقمندان به گردشگری و دیدار با فامیل و دوستان و یا برای شرکت در سمینارها و گردهمایی های علمی و شرکت در نمایشگاههای صنعتی و تجاری و … اجازه ورود به خاک کانادا را می‌دهد. یک گردشگر با ویزای توریستی یا ویزای موقت TVR-Temporary Resident Visa حداکثر اجازه اقامت در خاک کانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا می‌باشد که به دو گروه زیر تقسیم می‌شود:

ویزای یکبار ورود (سینگل) Single Entrance

ویزای چند ورود (مالتیپل) Multiple Entrance

هر دو گروه ویزا، برای مدت معین معتبر است و تا قبل از تاریخ انقضای آن می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

✅مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی:

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
+ ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود
+ ترجمه مدارک شغلی
+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

🔴لازم به ذکر است بسته به شرایط سنی، شغلی و درآمدی متقاضی بهتر است مدارک تکمیلی دیگری به صلاحدید مشاور در هنگام درخواست ویزای توریستی ارائه شود تا با ریسک کمتری پروسه اغاز شود.